Allsidige gravetjenester

Vi utfører ulike typer gravearbeid for privatpersoner, bedrifter og offentlige instanser. Ta kontakt med oss for en prat om hva vi kan tilby eller om du ønsker en uforpliktende befaring.

Vi utfører arbeid innen:

  • Drenering og isolering av grunnmur

  • Utgraving til garasjeplate

  • Utgraving av tomt

  • Utbedring av grusveier

  • Kabelgrøfter

  • Veivedlikehold

  • Riving

Slik utbedrer vi dreneringen

Drenering er essensielt for å opprettholde strukturens integritet, beskytte landskapet og forhindre potensielle problemer knyttet til vannoppsamling.

Først graver vi opp rundt husveggen, tett inntil grunnmuren. Deretter fjerner vi massene ned til 20-30 cm under kjellergulvet og utfører en visuell kontroll av grunnmuren for sprekker og skader. Vi legger så nytt dreneringsrør, setter på grunnmursplast eller Jackon Thermodren-plater inn mot grunnmuren, og fyller på med singel og grovplanerer.

Isolering av kjeller og grunnmur

Isolasjonen skal ligge på yttersiden av kjellermuren, helst all isolasjonen, men minst 2/3-del. Isolasjon som benyttes til isolering av kjeller og grunnmur må ikke trekke fukt, men samtidig må den være kapillærbrytende. Isolasjonen må også være diffusjonsåpen, slik at fukt i form av vanndamp kan trenge igjennom. Alt dette gjør at kjellerveggen holdes temperert og tørr.

Veivedlikehold

Vi kan hjelpe deg med å holde veiene og parkeringsplassene dine i god stand. For grusveier er det viktig å regelmessig vedlikeholde og reparere de skadede områdene for å sikre at veidekket er trygt og jevnt for trafikk. Vårt team kan utføre alle nødvendige reparasjoner og vedlikeholdsoppgaver, inkludert grusing, planering og komprimering av underlaget.

Vi tilbyr også tjenester som forbedrer dreneringsevnen på grusveier, som kan forhindre erosjon og skader på veidekket over tid. Dette inkluderer grøfterensking og etablering av dreneringsrør langs veien.

Trenger du hjelp med graving, drenering eller veivedlikehold?

Kontakt oss hos Folmogard og fortell oss om ditt prosjekt. Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontakt oss